Тайната на Древните Подземни Градове

Spread the love

В целия свят има древни подземни градове,катакомби и пещери.Каква цивилизация ги е построила и с каква цел?Съществува ли още в наши дни? Повече от 10 000 пещери се намират в Северната част на Непал,те са избити в скалите и са на повече от 1000 години.Но кой е изградил този пещерен комплекс?

Как неговите създатели са се изкачвали на височина повече от 100 метра отвесни скали остава загадка.

Възможно е ние да не сме единствените жители на планетата Земя.

Откритията на учените през последните десетилетия доказват,че на Земята и под Земята са съществували загадъчни цивилизации.

 

За тях съществуват предания и легенди.Представителите на тези цивилизации не встъпват в контакт с хората,но дават знаци и от древни времена в човечеството съществуват предания и легенди за тайнствените жители на подземните градове.

Много учени смятат ,че на планетата Земя съществува единна глобална система за подземни комуникации,разположена на дълбочина от няколко десетки метра до няколко километра от повърхността на земята състояща се от тунели и огромни подземни градове.

Съвършена система за жизнена обезпеченост.Това доказва,че много преди на Земята да се появи човека ,са съществували други цивилизации с високо развити технологии.Някои изследователи смятат,че и в настояще време подземните градове се използват от цивилизации живеещи на Земята едновременно с нас.

Какви са тези цивилизации? Кои са те?Съществува доста любопитна теория,съгласно която във вътрешността на Земята живее паралелно с нас още една древна цивилизация.Да се попадне там може само през врата,намираща се на полюсите или чрез тунели.Тази теория на пръв поглед изглежда доста дива,но не е лишена от логика.Учените от НАСА през последните години наблюдаваха много подземни галерии и поселения на Алтай,Урал ,Тян Шан,в Тибет,в Сахара,Южна Америка,Еквадор,Южна Австралия,Сащ,Нова Зеландия.И този списък може да бъде продължен.Тунелите са гладки,като че полирани и свързват огромни градове. В една от тези галерии в Еквадор изследователят Мориц намерени книга от ънки метални листи с тегло 20кг и размер 96 на 48 см .На всяка една страница били гравирани загадъчни знаци.

Счита се ,че това е била библиотека на изчезнала древна цивилизация.В центъра на библиотеката е разположен предмет,напомнящ маса и столове разположени около него.Но материалът ,от който са изработени е неизвестен.Не е метал,не е камък и не е дърво,а по-скоро нещо подобно на керамика и съвременен композиционен материал.Подобни композити се използват в авиацията и космонавтиката.

 

Предполага се ,че този подземен град може да има до 20 етажа,изследвани са само осем от тях.

Целият филм може да гледате тук :

 

В Шри Ланка има 6500 годишен каменен артефакт, Звезден Портал ли е?

Гигантите са живели наистина на Земята

Своевременност на събитията ,Епигенетика,Волята на нашите предци

Човешко месо в магазините? НЕ вярваш- потърси НЕК293

Портрет по Снимка за Подарък


Spread the love

You may also like...

1 Response

  1. Анатолий Кръстев каза:

    На 5мин и 15 сек от ролика ..то есть один из сосудов златних из всемирно известное Панагюрское золотое соккровище..-фракийское по произход и найдено в Болгарии ! …да

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!